Kun logistiikka ratkaisee

Talveen varaudutaan yhteistyössä ja tarkalla suunnittelulla

Tulevan talven kunnossapitotöistä on laadittu Väyläviraston johdolla kattava toimenpideohjelma. Lumitöihin ohjataan aiempaa enemmän resursseja. Kunnossapito ja liikenne sovitetaan yhteen mahdollisimman hyvin.

7.11.2019 - Kotimaasta


Olemme logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

Kuorman varmistaminen on yhteistä turvallisuustyötä

Oikea lastaus ja hyvin tehty kuorman tuenta varmistavat koko kuljetusketjun turvallisuuden. Hyvä saadaan paremmaksi läheisen yhteistyön avulla.

7.11.2019 - Kotimaasta

Nonstop-toiminta paransi Mussalon asiakaspalvelua

Uudessa toimintamallissa järjestelyveturien käyttöaste nostetaan tarvittaessa lähelle sataa prosenttia. Asiakaspalvelun laatu vilkkaassa Mussalon satamassa on jo saatu hyvälle tasolle.

7.11.2019 - VR Transpoint nyt

Vainikkala sai lisää läpäisykykyä

Uudet pitkät raiteet ja ajanmukaiset turvalaitteet parantavat tuntuvasti Vainikkalan raja-aseman toimintavarmuutta ja läpäisykykyä. Ratapihalla voi nyt käsitellä yli 1000 metrin mittaisia tavarajunia nopeasti ja joustavasti.

7.11.2019 - Kansainvälisesti

Sähköinen rahtikirja yleistyy Venäjän-liikenteessä

Digitaaliset tuote- ja kuljetustiedot siirtyvät nopeasti ja virheettömästi tavaran lähettäjiltä Venäjän ja Suomen rautatieyhtiöille, rajaviranomaisille ja tavaran vastaanottajille.

19.9.2019 - Kansainvälisesti

Datan avulla tarkempaa kuljetusten suunnittelua

Datan ja automaation hyödyntäminen nopeuttaa ja tarkentaa kuljetusten suunnittelua ja parantaa myös toimitusvarmuutta.

19.9.2019 - VR Transpoint nyt

Kohti palvelukokonaisuuksia

VR Transpointin maantielogistiikalla on hyvät valmiudet ottaa vastuu entistä laajemmista palvelukokonaisuuksista, sanoo kotimaan maantielogistiikan myyntijohtaja Petri Palo. Jatkossa kokonaishallintaa, suunnittelua ja raportointia pitää kehittää edelleen. Tärkeässä osassa on datan hyödyntäminen.

19.9.2019 - Asiantuntija